Mutantes, de Armand Marie Leroi

Posted by Lluís Salvador | Posted in , | Posted on lunes, octubre 26, 2009

4

-Mi mente desea hablar de cuerpos que cambiaron a otras formas.
Ovidio, Las Metamorfosis

Reseña en lecturas errantes

Comments (4)

Hola Lluís,

Enhorabona i sort amb aquest nou bloc. No sé d’on treus el temps per llegir i comentar tots els títols que comentes. Quedi clar que l’enveja que em fas és molt sana.

Volia, amb el teu permís, prendre’t en part aquesta idea d’incitacions i traslladar-la al bloc del club de lectura que gestiono. El meu desig és fer que els participants a les tertúlies s’animin amb el bloc activament. Tenim en compte la temàtica del bloc faria una categoria anomenada “Incitacions científiques”, que contemplaria aquelles cites trobades a llibres de divulgació científica o que s’haguessin llegit al club de lectura....

La inauguració la faríem amb el teu post de “Mutantes, de Armand Marie Leroi”, i per descomptat anotaríem l’origen tan del post com l’autor de la idea.

Sigui quina sigui la resposta, gràcies, i fins aviat.

Salutacions,

Dani

Hola, Dani:
Benvingut a aquest bloc!
Benedicite... el meu llatí no és el què era (i no és que hagués estat mai gran cosa). En tot cas, afalagat i honorat. Si aquestes petites idees i iniciatives serveixen per alguna cosa i són d'utilitat per a algú, jo satisfet.
Bona sort en el caminar d'aquestes incitacions científiques, i fins aviat.
Una salutació!

preberite celoten blog, kar dober

Hola, Anónimo:
Hvala lepa.
I'm sorry my slovenish is not very good, but with a little help I can understand something. So, don't hesitate and comment in any language.
Na svidenje!